2007. június 20.

Venetian Mask 2.

Mivel szombaton biztos nem lesz rá lehetőségem, hogy hímezzem a csajomat, így nekiestem tegnap és ma. Elég nagy egybefüggő felületek vannak benne, így elég jól haladtam is vele. Igaz nincs villámtűm, de elégedett vagyok magammal. Egyszer csak készen lesz. :))

Kezdem megszokni a keretet is, bár egyre jobban azon gondolkozok, milyen lábat kellene alkotni hozzá. Kicsit macerás a térdemen megtámasztva varrókázni. Már a le-fel bökögetést is egész jól megszoktam, pedig milyen sokáig öltögettem simán. A dim csészikénél tértem át erre a módszerre, nagyon szépre akartam csinálni, és voltak olyan részei a mintának, ahol meg kellett feszíteni az anyagot, hogy szép legyen a végeredmény.


2 megjegyzés:

Judilla írta...

Én a kicsi velencei csajszit csináltam meg.. Nagyon szerettem:) Nagyban pedig egyenesen álomszép!
Várom a fotókat róla:)))

Heni írta...

Én is kíváncsian várom a folytatást, és irigykedek is, mert ez az egyik minta, amit az elkövetkező 2 évre beterveztem, és még nem tartok itt... jó lesz látni a fázis fotóidat:):)
Én is fel-le bökök, nem is tudnék már hagyományosan, keret nélkül hímezni, vagy nagyon rondán csak. Pedig nekem csak kis kézi kereteim vannak:):)

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))