2007. június 13.

A nagy dilemma...

Kotorásztam ma a szekrényemben, és mit találtam...? A Lanarte: Venetian Mask kitet. Körülbelül 1 éve - de az is lehet hogy régebben - vettem meg, már a helyét is kinéztem a falon. Viszont elkezdeni még nem mertem, mindig azt mondogattam "Kicsi vagyok én még ehhez!". És most a nagy dilemma, hogy melyiket a 2 közül. Ugyanis a családi népszavazáson a gyerekek és Tamás is a kelta pillangóra voksoltak (nekem is ez a kedvencem), de a velencei maszkos csajszit is ki kellene hímezni. Miért is nincs 48 óra egy napban és még legalbb 2 kezem? Gyönyörű lennék, nem? Mint Síva... :)))
Szívem szerint mind a 2 képnek nekiugranék, de akkor sosem lesz készen egyik sem, úgyhogy első a Venetian Mask, a következő pedig a pillangó lesz. Lányok, aki már kihímezte... Mennyire haladós ez a lanarte kit?


4 megjegyzés:

Nina írta...

Én nem hímeztem ugyan, de nagyobb Lanarte-ot már igen, eléggé haladós, legalábbis a nagyobbik arabcsaj lezdőbb koromban is csak 7 hetembe telt ;)
Szruh tutira hímezte, esténként, mégis hamar meglett vele :) Hajrá, nagyon szép lesz!

Judilla írta...

Én a kicsi változatát hímeztem, és az haladós volt.

Edelweiss írta...

Köszi, akkor már nem is vagyok annyira megijedve tőle. :)

Ralina írta...

Hát, kevesebb öltéssel készül, mint a Perui nőcim. Két hasonlót már ugye kivégeztem.... Önmagában minimum két és fél hónapos projekt. ;)

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))