2008. június 1.

Utolért bennünket is...

8:00
... egy jó kis hányós-hasmenős vírus. Petike kezdte tegnap este 9 óra körül és 11 óráig kb. 15-ször sikerült neki rókázni egyet, hiába adtan neki Daedalonetta kúpot. Nem mertem így nekimenni az éjszakának, elvittem az ügyeletre. Ott kapott B6 szurit de nem túl sokat ért sajnos. Talán annyit, hogy nem 10 percenként szaladt, hanem fél óránként. Semmit nem aludtunk az éjjel. Reggel 5 óra körül pedig Danika is elkezdte. Ami ciki, hogy mindketten nagyon hajlamosak a kiszáradásra és iszonyatosan félek, hogy megint kórház lesz ebből az akcióból. :((

Gergőt elvitték a Nagyiék, ha eddig nem kapta volna el akkor ne legyen beteg, de nekem nagyon gyanús a dolog. Remélem azért megússza.

***

19:00
Nem úsztuk meg. 10 óra körül már csorgott az infúzió a Tücsikéknek. Egész nap ott lestem őket a kórházban. Olyan kis hősök, egy nyikkanás nélkül tűrték, hogy bekössék nekik az infúziót. Csak ne kellene ottmaradniuk, ugyanis 6 óráig lehetnek ott a szülők, utána el kell jönni. Azt a visítást amit levágtak. Annyira kétségbeestek, majdnem megszakadt a szívem. Viszont mióta bent vannak, nem hánytak, csak a hasuk megy. Már iszogattak is egy kicsit és most csorog a második palack infúzió. Olyan jó lenne ha hazaengednék őket holnap, bár lehet ez csak vágyálom marad.

6 megjegyzés:

pillekata_ropi írta...

Bakker! Jobbulást, Csilla!

helen írta...

Szegénykék :(

enigma írta...

szegények...ti felnőttek nem lettetek betegek?

CathlenKata írta...

Jobbulást a kicsiknek ... neked meg kitartást .
Gyógypuszik ....

Edelweiss írta...

Köszönöm! Azóta az egész családon keresztülment ez a vírus, eddig csak Gergő úszta meg. Remélem végleg kimarad belőle.

Edige írta...

Mire olvastam, már túl is vagytok a dolgon... Nagyon ilyesztő ez a vírus a piciknél és sajnos nagyon fertőző is. Nálunk is végigvonult az egész családon.

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))