2008. május 28.

Előkerültem...

Sorry, elvesztem egy kicsit, zajlott az élet. Szorgalmasan varrócskáztam is, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy feltegyem ide a képeket.

Elkészült végre Rosie nyuszi Petikének (nagyon boldog vele, csak azt kellene kitalálni milyen színű legyen majd a szobájuk és ahhoz választani keretet), ami elég érdekesen fog majd mutatni a szobájukban ha túl leszünk a festésen, mert egy munkagépes dekorcsíkot választottak a falra a Tücsikék.Kész a JJ Calendar is. Mosva, vasalva, keretezve, csak éppen arra a falra nem tudjuk feltenni ahová szántam, mert épp ma derült ki, hogy rengeteg elektromos vezeték van azon a kis részen. Nagyon nem szeretnénk belefúrni, így keresnem kell majd neki egy másik helyet.
A Lanarte kislány is keretbe került. Azt hiszem azt nem is írtam, hogy meg akarom csinálni, hirtelen fellángolás volt.
Tegnap anyagot is festettem. Szerettem volna egy szép világos ivory anyagor a Busy Bee Sampler-hez. Mit mondjak, jól mellényúltam. Az anyag levágva, beszegve, és jól elszúrva. Azért mentettem a menthetőt és tök jó lett, csak éppen arra nem jó amire szántam. Majd mutatom ezt is, hátha van valakinek valami jó ötlete mi kerüljön erre a kb. 15x30 cm-es darabkára.
És képzeljétek - tudom nem szép tőlem, de annyira tetszett Ralina műve, hogy arannyal festett muranora elkezdtem hímezni az M. Design kelta szívet. Már most látszik milyen fantasztikusan szép lesz, pedig csak az elején tartok még.

Nincsenek megjegyzések:

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))