2008. január 27.

Bennünket is elkapott...

Úgy tűnik bennünket is elkapott az influenza vagy valami másik vírus. Mind a 3 gyerek beteg, de mindenkinek más a baja. Danika kezdte a nyálmirigy gyulladással, elmaradt a műtét is miatta, csütörtökön le kellett mondanom. Délelőtt átmentünk a Nagyiékhoz. Délben hazafelé oda akart szaladni apához aki a még álló kocsiban ült, hogy odaadja a mesekönyvet, de közben ő elindult sajnos és elsodorta a gyereket és elkapta a jobb lábát. Irány a gyereksebészet. Szerencsére csak zúzódása van, de azóta babakocsival közlekedünk. Azért már próbálkozik a lábra állással és egész vidámka.
Közben Gergőn is kitört a krupp. Ebből kikezeltük, de letaknyosodott és csúnyán, hurutosan köhög. Szerencsére ez is múlóban van.
Ma hajnalban meg Petikét kapta el valami vírus. Folyamatosan ölelgeti a wc-t és megy a hasa. Persze a hányásra való homeobogyó nincs itthon, még nem volt rá szükség, mióta megpróbáljuk ezeket a szereket használni - megjegyzem félelmetes mennyire hatásosak -, úgyhogy marad a Daedalonetta kúp. Remélem sikerül megfogni és nem lesz nagyobb baj.

Persze ezek után a bökögetéssel sehogy sem állok, azt sem tudom mikor lesz kész az a kis BC SAL januári minta. Ez után...

3 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Első a gyógyulás, a minta meg nem szalad el. Jobbulást nektek!

Edelweiss írta...

Köszi! Sajnos azóta olyan állapotba került Petike, hogy be kellett vinni a fertőzőre, hogy kapjon egy kis infúziót. Nekem meg nem engedték meg hogy ott maradjak, csak amíg elalszik, de ez is több a semminél. :((
Olyan kis hős!

Nina írta...

Húúú.... Azt hittem, végre már valami jót fogsz tudni írni :((
Gyógyuljatok mihamarabb!!!

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))