2007. szeptember 17.

Újra itt...

Végre végetért alkotói válságom, hát tűt ragadtam és ezek az apróságok készültek el.


A méhecske már nagyon régen ki volt nyomtatva, csak nem tudtam mire használjam fel. Kapóra jött, hogy a Tücsikék ovis csoportját pillangóról átkeresztelték Méhecske csoportra. Az adatrögzítéskor történt állítólag egy kis sajthiba. :)))


Úgy tűnik, most az RP korszakomat élem. Egyre jobban bejönnek ezek a monochrom, max. multicoloros minták. A Heart végül ajándék lett a gondozónéninek, az augusztusi zűrzavarban nem tudtam semmi értelmeset kitalálni neki, így becsomagoltam azt pár aprósággal egyetemben. Ez a két szivecske pedig most készült, bár a rózsaszínnel nem igazán vagyok elégedett. Azt hiszem nem a fehér színt kellett volna hozzá választani, sokkal mutatósabb lenne a 115-ös multicolor DMC-vel ez is. Na majd legközelebb. Viszont beszereztem ma por Colombus textilfestéket is (Szegeden a Mérey utcában szinte minden szín fellelhető), egyenlőre csak az alapszíneket, de már semmi sem állhat az alkotás útjába. :))))

5 megjegyzés:

Kata írta...

Nagyon szépek a szivecskék , a rózsaszint meg feldobhatod pár szem fényes fehér gyönggyel szerintem , de igy is nagyon tetszik !! Olyan légies , habos babos :-)
Kata

Edelweiss írta...

Hű, ez jó ötlet nagyon, de hova tennéd rajta a gyöngyöket? Van is kása teklám ha jól emlékszem.

Nina írta...

Nekem itt is nagyon bejön ez a rózsaszín, olyan kellemesen rószaszínű, finom léágy, és igenis klassz rajta a fehér fonal! :)
Gyöngyöket, ahogy írtam a multidon, én vagy a kacskaringók végére tenném, vagy körbe a szív köré. Szuperul festesz!!

Kata írta...

Én csak a kacskaringók végére tenném a pici teklákat , körbe sokallom .
Kata

Timici írta...

szépek nagyon:) a szalaghímzés különösen tecc! ügyes vagy!

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))