2007. július 26.

Egy kis közvélemény kutatás

Mosógépet szeretnék majd venni, és arra lennék kíváncsi, hogy kinek melyik típus vált be, ill. melyiket nem szabad megvenni. Nekem egy 7 kg töltetet kimosó csodára lenne szükségem, de sajnos nem tudom merre induljak. Szóval ha lehet, véleményeket várok. :)

12 megjegyzés:

Timici írta...

én is kíváncsi vagyok a válaszokra:)
Nekem egy Zanussi mosógépem van, nagyon jól bírja a strapát, de ilyet már szerintem nem lehet kapni, kb. 11éves lehet, de még sosem kellett javítani. Félek nem fogja jól viselni a költözést, ezért is vagyok kíváncsi mit fognak Neked írni a lányok. Ami nekem pl. szempont lesz, ha újat kell venni, hogy legyen rajta időkijelző, a mosogatógépnél is nagyon bevált ill. legyen fél töltet mosási lehetőség is, és 800fordulatnál ne legyen több a centrifuga, gondolom nem sokat segítettem.:) Amilyen márkát sosem vennék az a Whirlpool, amit vennék az az Electrolux, Miele, LG. Nézz körül itt: mosogep.lap.hu
Aztán majd muti a befutót.;)

Névtelen írta...

Nekünk Hajdu Zerowatt gépünk van. Azért választottuk ezt, mert van hazai márkaszervize és elöltöltős. Valahogy ódzkodok a felültöltősektől, pdig kisebb helset foglalnak, de annyira mélyen bele kell nyúlni...brrr! És erre rá lehet ültetni a gyereket is, ha kiveszema kádból. Van féltöltete is, én szeretem. 7 éves lesz, de még nem volt vele semmi baj. Amilyent szerettünk volna: az a régifajta automata Hajdu gép, kicsi volt, igaz, fe lültörlős, de nem olyan mély...de azt már nem gyártják.

Clinique-Bogi írta...

Én 2 éve vettem 7 kg töltetű LG gépet. (WD-10302TUP) Bazi nagy az ajtaja, rengeteg ruci fér bele, digitális, mutatja mennyi idő múlva végez, van rajta rövid 30 perces mosás,A-A kategóriás.4 centri lehetőség+gyűrődés mentes. Röviden ennyi. :-)

Timici írta...

Bogi, ez jól hangzik, mindjárt fel is írom a számát;)
az elöltöltős nekem is kitétel volt, mert rá lehet pakolni vagy polcot tenni, stb. és különben is ez jobban tetszik:D, enyém is A-A kategóriás ez is fontos volt, meg az, hogy hideg vízfelvétellel műxik

Edelweiss írta...

Szerintem is nagyon jól hangzik, DE... A szerelőm szerint az LG alkatrész ellátása katasztrofális. Pedig nekem is az tetszene a legjobban, minél erősebb centrifugával. Nektek ilyen gondotok még nem volt, Bogi?

Clinique-Bogi írta...

Egyedül a centrifuga B kategóriás, mert max. 1000 fordulatos, de nekem nem is kell erősebb. (Van 1200-as fordulattal is ha jól tudom.) Az én szerelőm meg pont azt mondta, hogy a szervízelése rendben lenne, de lekopogom, erről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert még semmi baja nem volt. Hozzáteszem minima 1-szer megy 1 nap. Az ára viszont.... Én még 80 ezer ft-ért vettem, szerintem az sem volt sok, de most 73 és 78 közt láttam a neten. Mindenképpen nézz körül rendesen, ez 2 éve volt, nekem akkor ez jött be. :-)

Timici írta...

az ára is nagyon jól hangzik, 11éve ennyiért vettem a Zanussimat:S

Judilla írta...

Whirlpool van nekem, de olyat SOHA nem vennék mégegyszer...
A visszamaradó víz kellemetlenül de tud büdösödni benne, hiába van nyitva a teteje...
Azon drukkolok menjen már tönkre, de ez a kis dög még mindig nem adja meg magát.:))
Most 6-7 éves.

Ányi írta...

Judit, akkor már nem sok van neki hátra.
Bogi, a tietek tényleg nem volt drága! Én, majd ha elromlik, szárítós gépet szeretnék, illetve most, hogy lesz kertünk, nem is tudom... de a panelban nagyon jól jött volna, állandóan a szárítót kerülgettük.

Zsuzsa írta...

Az enyém is Whirlpool avo10381, 7 kg-os, mindent kijelez, gyapjúprogrammal tarkított, nekem csak az a lényeg, hogy nagyon sokat mosok, azt bírja, és legyen benne kimélő is, mert a kezem ekcémás, nem tudok kézzel mosni. Mivel nagyüzemi mosoda szintjén mosok, a mosógépeim 2-3 évig bírják, már sokat kipróbáltam, de rájöttem, mind egyforma! A szárítóst nem szerettem, mert a ruháknak büdös gumiszaguk lett, mivel a nagy hő hatására a tömítő gumi olvadozik, és bűzölög! És sok ruhánál nem használható, mert vasalhatalanul gyűröttek lesznek! Csak pár darabnál jó. ( akkor is büdös)

Névtelen írta...

Hú, ezt jó, hogy mondod, bár most már azt hiszem, mindegy.
Pont tegnap volt a TVDeko-n egy műsor a mosógépekről. Épp az volt a lényege, hogy minden mosógép egyforma a mosást tekintve, csak a plusz szolgáltatásokban van eltérés és hogy sok gépnél nincs félprogram.

Edelweiss írta...

Köszi Lányok, nekem is azt mondták, hogy szinte minden mosógép egyforma, de azért az sem baj, ha meg lehet javíttatni sem. Nekem szárítós Indesit-em van most, és bevallom azért kellene a 7 kg kapacitású, mert én is elég nagyüzemben mosok minden nap 5 emberre. Jó lenne, ha nem 2-3 tank lenne naponta, csak 1-2.

Bocsi, hogy nem reagáltam az utóbbi néhány napban, majd megírom egy kicsit később, ha egy kicsit magamhoz tértem.

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))