2008. július 26.

Gyöngyök 2.

Úgy nézem nem menekülök már, nagyon piszkálják a fantáziámat ezek az apró kis mütyűrök, amiket gyöngyöknek nevezünk. Felkutattam az itthoni készletet és a Szegeden fellelhető dolgokat (mit mondjak, elég gyér a választék a minőségibb dolgokból) és nekiindult a fantáziám. Találtam a neten néhány csodaszép fűzésmintát, gondoltam kipróbálom mit tudok kihozni belőlük.

Fűztem egy csomó alapelemet, ezekből ha minden igaz egy ülbevalóból, karkötőből és nyakláncból álló szett készül majd. Elsőre fülbevaló ügyileg ez sült ki belőle, de nem igazán tetszett a végeredmény (a kicsi az alapelem). Le is bontottam. Közben Kata hogy cukkoljon egy kicsit, mondta hogy ha nekem nem tetszik küldjem el neki. Biztosan nem gondolta komolyan, de én annyira örültem neki.




Meg is kapja, csak egy kicsit átalakítva, mert olyat én még nem adtam ki soha a kezemből, ami nekem ne tetszett volna. Ilyesmit még nem is ajándékoztam eddig, de majd most. Ezt én is szívesen viselném, remélem tetszeni fog Neki is. Kata, lehet lesni a postás bácsit. :)))

1 megjegyzés:

CathlenKata írta...

Csodálatos , és most még jobban teccik :-)) teccet az eredeti is ám ....
Puszi érte és várom a postabácsit !

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))