2008. július 19.

Nyaralás alatt

... amíg a gyerekek aludtak követtem el ezeket a dolgokat. Nem valami sok, de örültem hogy egyáltalán volt egy kis időm tűt venni a kezembe.

Ezt a zsiráfbébit még anno kitben vettem meg, azóta is keresem a testvérkéit. Ha esetleg valakinek meglenne... Elég nehezen lett készen, mert nagyon nem szeretek 1-2 szemeket hímezni egy színből. Meg is látszik a hátulján, azt inkább nem mutatnám meg, ha nem baj. :))

Igazából akkor haladtam vele elég sokat, amikor a klinikán vártunk Tamással a szívkatéterre. Ő volt a második napi hímzésem. Ja, és a szöveget a család leszavazta, így nem került rá a képre.
Heni kérdezte milyen testvérkéi vannak ennek a kis zsiráfbébinek. Ők lennének azok:Tényleg, nem is mondtam még... Az Anyukámnak megcsinálták végre az egyik szemén a szürkehályog műtétet és úgy tűnik egész jól sikerült (kopp-kopp). Annyira örülök, hogy végre valami jó is történik vele. Majd valamikor később folyt. köv. a másik szemével is.

Ebbe a madárkába pedig az egyik Mango Praktique kiadványban szerettem bele. A kéket lecseréltem, mert épp nem volt az a szín itthon amilyen kellett volna hozzá, halogatni meg nem akartam. Kerestem egy hasonlót. Mire nem jó a színkártya... ;)
(A félreértések elkerülésére, ez egy kész mű ám! :)))

4 megjegyzés:

Heni írta...

Jó fej ez a zsiráfbébi. Milyen testvérkéi vannak, mennyiről tudsz?
Tetszik a blogod, hogy mindent megmutat :):):)
Kismadárkára meg kíváncsi vagyok.
Örülök, hogy anyukáddal kapcsolatban jó híreket is tudsz írni :):)

enigma írta...

az a zsiri nagyon édes:)

Edelweiss írta...

Heni, bevallom pont az tetszett ebben a kkismadárban, hogy ilyen kis egyszerű. Ez bizony készen van. :)))

Heni írta...

Jaaaaaaaa, ez nagyon ciki, bocsika :):):):) Nagyon aranyosak a kicsikék, mármint a zsiráf tesók :):):)

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))