2007. június 18.

Nagy projectek és egyéb finomságok

Jelentem én is beleböktem a tűmet a velencei maszkos csajszikába. Sajna nem túl sokat haladtam vele, mert az egyik színt elnéztem, így a munkámnak kb. a felét rögtön ki is kellett bontani, utána pedig már nem volt időm és lehetőségem ezt a nagyot varrókázni. Ugyanis ehhez lehetőleg gyerekmentes övezet kell, ha nem akarom elnézni. És megtaláltam végre a lakásnak azt a csücskét is, ahol aránylag színhelyes fotókat lehet csinálni a kézimunkákról. ;)

Haladtam a Lion Cubs képpel is, most itt tart. Ez is egész haladós, ha van az ember lányának ideje nekiülni varrócskázni.



És nagy az én sikerélményem. :))) Kaptam a páromtól kb. 2 hónapja egy hortenziát, ami kb. 2 hete elkezdett nagyon tönkremenni. Imádom ezt a virágot, így sajnáltam kidobni. Kitettem az erkélyre, hátha magáhoztér egy kicsit. Tegnap este locsoláskor tűnt fel, hogy tele van rügyekkel, meg ici-pici levelekkel. El is rohantam ma a kertészetbe, hogy vegyek neki földet, és átültettem. Annyira örülök neki, hogy megtaláltam a helyét, és lesz egy ilyen csodaszép növénykém. :)))

1 megjegyzés:

Timici írta...

Csilla, néz be hozzám a multira;o)

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))