2009. május 31.

Játszottam egy kicsit a GIMP-pel...

... és rá kellett jönnöm, hogy tényleg nem is olyan nagy ördöngősség. Csinálni kell, és belejövök ebbe is, mint kiskutya az ugatásba. Nézzétek el nekem, hogy nem írom ki mit honnan szedtem, mert bevallom nem tudom megmondani. Ányinak viszont hatalmas köszönetet kell mondanom, mert elcsábított a szuper kis blogjával. :)

Ez a kép volt az első...


A második...


Ez pedig most lett készen. Hadd ne mondjam, a fiúk testületileg gyöngyöt fűznek ezeken a képeken. Ritkán van ilyen nyugalom. :)))

3 megjegyzés:

Ányi írta...

Hú, Csilla, nagyon büszke vagyok rád!!! Szuper képeket készítettél, a hullámvonal tökéletes, a színek klasszak, az elrendezések nagyon tetszenek! Tényleg nem ördöngősség, csak neki kell állni! És szuperul ki tudod használni a szépérzékedet, kár rejtegetni, tényleg nagyon jól ki lehet bontakozni :-) Hajrá, hajrá!!!
Ui: Az ecsetes témára visszatérek, de ha körülnézel, asszem valahol az elején, talán janárban van egy ecstkészítős kis leírás! :-) Az sem nagy cucc :-)

Edelweiss írta...

Köszi Ányi! Be kell vallanom, hogy ezek kész template-ek felhasználásával készültek, de már ha agyonütnek sem tudom megmondani honnan gyüjtöttem őket. Annyira azért még nem vagyok ügyes, hogy teljesen magamtól ilyeneket alkossak. :-)
A ecseteset este megnézem. Amúgy is végig akarom mazsolázni a GIMPraffe blogodat. :-)

Emőke írta...

Nagyon aranyos a három lurkód!!! :D

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))