2008. március 15.

Ha más mondja, nem hiszem el....

Szóval megérkezett ketteske...

Hallgatom, hallgatom, ennek szerintem nem ilyen hangja kellene hogy legyen. Úgy kattog mint egy traktor. Vacilláltam sokat, hogy én vagyok fóbiás vagy tényleg a mosógép hibás megint, de egyre hangosabb a kattogás. Szombaton aztán telefonáltam megint, szerencsére egy nagyon jó fej srác kezdett foglalkozni a nyavajámmal. Mondta, hogy termésszetesen kicserélik, de most sajnos nincs már raktáron nekik ez a típus, majd a héten érkezik, akkor jelentkezik. Telefonált is tegnap és reggel leszállították a 3. mosógépet. Mindenki megkönnyebbült, hogy végre... Bekötjük a vizet, bedugjuk a 220-ba és voalá... se kép, se hang.

Telefon... A srác már a fejét fogja, hogy ilyen nincs, ő eljönne megnézni, hogy mi lehet a baj, bár ilyet nem szokott csinálni. Mondtam jöjjön csak nyugodtan, én csak örülök ha meggyógyul a masina, mert amúgy egy jó kis gép lenne. Nézegeti, nézegeti... a döntés, hogy akkor cseréljük ki megint. Én csak a fejemet ráztam, hogy ne haragudjon, de nekem nem kell egy 4. hibás készülék, akkor inkább választunk egy másikat helyette. Még jó, hogy megvolt a rá szánt pénz.

Visszamentünk az áruházba és a mosógép szerelőnkkel történt tanácskozás után választottunk egy Bosch 7 kg-os mosógépet kb. dupla annyiért. Okos, csendes és a gyerekeknek tuti tetszeni fog, mert van rajta egy macika matrica is, mint fontos dolog. Meg nem utolsósorban 15 perces gyorsprogram A+-os fogyasztás meg amit még nem is tudok, mert nem olvastam még ki a használati utasítást túl alaposan. Házhozszállítás... A főnök meg egy beosztott betették a saját autójukba, kihozták, felmásztak vele az 2. emeletre, beüzemelték, megvárták amíg lement egy 15 perces progtam és elvitték az LG-t. Szóval a végén csak nevettünk a dolgon, mert vagy őrjöngök miatta vagy nevetek egy ilyen pech sorozaton. Így lett az LG mosógépből Bosch.

1 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Állati jó széria lehetett. :-D
Örülök, hogy megoldódott a probléma.

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))