2007. szeptember 26.

Zajlik az élet

Végre itthon van az Anyukám, hazaengedték a kórházból. Majdnem 1,5 hónap volt, mire nagyjából rendbejött a stroke után, de kb. 2-2,5 havonta infúzióra kell majd járni. Ez van. De annyira jó a tudat, hogy végre köztünk van. :)

Az utóbbi néhány napban nagyon hanyagolom a varrócskát. Danikám bekapott valami jó kis vírust, 3 napja lázas. Tegnap este már azt hittem túl vagyunk a nehezén, erre ma délelőtt kb. 15 perc alatt megint felszaladt a láza 39,5 fokra. Alig bírtam lehúzni. Még jó, hogy szeret pancsolni, bár a mai ötödik pancsi már igencsak keserves volt. Most alszik végre, és éppen nem lázas. Kaptunk néhány homeobogyót amik elvileg segítenek majd a szervezetének legyűrni ezt a csúnya bacit. Remélem segíteni fognak.

Nektek is sok folyamatban lévő project-etek van? Épp most számoltam össze. Hááát....

  1. Lanarte - Venetian Mask
  2. DMC - Zsiráfos kit
  3. Dimensions világítótorony Gergőnek (mióta a fehér háztetőt összefogta a piros fonal, azóta nem nagyon van affinitásom hozzá)
  4. egy pillangós kép (csak kontúrozni kellene. No nem a minta szerint, én igénylem rá.)
  5. DHC - Rouge 7 (a lila anyagra (ez legalább halad(na) ha tudnám csinálni)
  6. Anyunak a piros rózsa (tűgobelinnek hímzem már kb. 1,5 éve)
  7. Lion Cubs
  8. Hardangeres terítő - "csak" vagdosni kellene már, de sokat

És mindezeken kívül még várakozik a szekrény mélyén néhány kit is. (Bucilla - The White Shawl, Dimensions - Sámán /bocsi de nem tudom a pontos nevét és most nem tudok kotorni sem/ és két Candamar kit.) Szóval volna mit varrókázni, mégis folyamatosan keresem az újabb áldozatokat. Ez már kóros, nem? :)))

5 megjegyzés:

Kata írta...

Jobbulást kivánok Danikának, és az anyukádnak .
A himzés felhalmozódás nálam is ....
Kata

Timici írta...

+++++küldök egy kis pozitív energiát, remélem hatni fog és gyorsan gyógyultok tőle, ránk is ránkférne, de ez más történet.
Nekem rengeteg megkezdett dolgom van és annál is több várakozik, szerintem ez nálam kóros, de már nem is teszek ellene, mert úgyis mindig újba kezdek, inkább beletörődtem:D

Edelweiss írta...

Köszönjük csajok, gyógyulgatnak mind a ketten. :)
Az az igazság, hogy rájöttem, mndig csak azzal szabad foglalkozni, amihez kedvem is van, mert egyébként nem haladok semmire, csak kerülgetem. Így aztán időnként fellángolok és becsúsznak az újabb dolgok. Ha kicsik, akkor lehet sutty-sutty készen is lesznek. :)

Edelweiss írta...

Timi, feltettem a multira a párjával együtt.

modiga írta...

Szia!
Ne haragudj, hogy zavarlak, és persze látom, hogy a bejegyzésed monthatni kicsit régi már, de ha még itt vagy, és még meg van a szekrényed mélyén az a bizonyos The white shawl kép és természetesen ha nem lenne túl nagy kérés, elküldenéd nekem a jelekhez tartozó szín kódokat, mert sajnos én azt elveszítettem (csak a leszámolható rajzom van meg).
modiga@gmail.hu
Ha el tudod küldeni nekem előre is nagyon szépen köszönöm, amenyiben pedig nem akkor bocsika a zavarásért

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))