2009. február 28.

Bling Ring még egyszer...

Kedvencemmé vált ez a minta, nagyon jó fűzni. Végre kipróbálhattam a dark bronze matt delicámat is. Annyira szép a színe és ebben a karikában nagyon szépen érvényesül is. Medálosítani kellene végre. :))



Sample: Try-to-be-better

2009. február 22.

Bling ring

A hétvégénk elég zűrösre sikeredett. Pénteken Danikát még lázcsillapító szurira is el kellett vinni, annyira lázas volt. Drukkoltam nagyon. Szerencsére szombaton már láztalanná vált, csak ma délben szaladt fel egy kicsit a hője 37,8-ra. "Csak". Mondjuk a pénteki majd 40 fokhoz képest ez már szinte semmi.

Ezzel a kis karikával próbáltam kikapcsolódni. A fiúknak nagyon tetszik, szépen csillognak benne a swarik, kár hogy a kép nem adja vissza a szépségét. :) Még nem tudom mi lesz belőle, talán egy medál?



Minta:Try-to-be-better

2009. február 15.

Szivecske

Igaz mi nemigen Valentin-napozunk, de én is megfűztem ezt a szívecskét. Amíg csak az egyik oldala volt kész elég nyominak látszott, nagyon gondolkodtam, hogy befejezzem-e, de tegnap este hirtelen felindulásból nekiestem. Egész szépen kikupálódott, nem? :)




Minta: Vyolina

2009. február 10.

Kulcstartó

Ezt a kulcstartót alkottam a páromnak a csillagjegyével. Rábeszéltem, hogy cserélje le a régit, mert nagyon bántotta a szememet. Most iszonyú elégedett magával, hogy milyen jót tett velem. :))
(Sorry, de elég rosszul sikerült ez a kép ebben a "szuper" időben.)

2009. február 1.

Csokikrém

És végül íme az első mintás horgolt karkötőm. Imádtam csinálni, klassz volt látni, ahogy kialakult a mintája a kezemben a hülye hosszú gyöngysor fogyogatása közben. Igaz, mint Edo csütörtökön felvilágosított pont fordítva fűztem fel a gyöngyöket mint kellett volna, de szerintem ez a végeredményen semmit sem rontott. :)
Csak azt sajnálom, hogy ilyen lehetetlen fényviszonyok között képtelen vagyok egy épkézláb fotót csinálni róla. A színe igazából csokibarna és krém.

Zöldikék

Bevallom nem tudtam eldönteni, hogyan lenne szebb ez a karkötő, hát megcsináltam mind a két változatot. Szerintetek melyik a szebb?

Elcsábultam...

Végre fel tudtam használni ezeket a csodaszép szürkés zsorzsett teklákat és belecsempésztem pár swarovski kristályt is. Nagyon régen szemezek már velük, de eddig nem találtam a helyüket. Nagyon szeretem ezeket a teklagyöngyöket, olyan kis különlegesek... Még akasztóra és láncra vár ez a medál. :)




Minta: deEva

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))