2009. augusztus 23.

Archipelnek indult...

.... és ez lett belőle. A fülbevaló és a medál egy kicsit átalakult. Nem tökéletesek, ma már kicsit másképpen fűzném, de nem volt már időm variálni vele. Ilyen. Minden esetre a nagynéném nagyon boldog vele, ugyanis ő kapta, csak mert megérdemli. :))

Újabb drótosok...

Nem bírtam leállni, ez lett belőle...


2009. augusztus 17.

Fekete - fehér, igen - nem

Gondoltam kipróbálom a Kashaya bogyókát. Mit mondjak, megküzdöttem vele, de legyőztem. Íme ilyenek lettek. Ő az enyém marad, nem adom senkinek, beleszerettem. :)))

2009. augusztus 7.

Tegnap elhagytam a mobilomat...

... lehetett szaladgálni a sim-kártyaletiltása és pótlása miatt. Arról nem is beszélve,hogy magában a kártyával nem lehet telefonálni, így kellett egy új telcsi is, arra meg egy kis lógóka. Hát fűztem gyorsan egyet.


A minta KKriszta szultán bogyója 5 szemesen fűzve. Csak ennyi türkiz csiszim volt, alkalmazkodnom kellett hozzá. Nagyon tetszik együtt ez a sötét türkiz csiszi és az almazöld zsorzsett tekla. :)

Color Archipel

Nekem. Eddig még senki nem bírta ki szó nélkül, aki élőben látta. Fantasztikusan csillognak benne a swarik. :)

Bugle triangle

Már nem emlékszem kinél láttam egy ilyen medált (ne haragudj érte, de ha hagysz egy megjegyzést beírom hivatkozásnak a lelőhelyet). Sajnos a képen nem igazán látszanak a színek. A delica nagyon halvány lila, a swari pedig indigókék. Ajándék lesz belőle. :)

Bebogyósodtam... :))

Becsületes nevén Treya bead. Nagyon megtetszett, hát megfűztem. Még men tudom mi lesz belőle, talán láncra kerül majd.


Ő pedig a Cyrene bogyó. Az elsők, de nem az utolsók. Nem nagy, de nem is kicsi. Olyan pont jó a mérete. Terveim vannak vele. :)

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))