2009. január 20.

Rozetta egy kicsit másképp...

Az úgy volt, hogy elkezdtem Tiszi Rozetta mintáját fűzögetni ezekből a halványzöld szerpentin jáde ásványgolyókból. Kicsit kinőtte magát. :)))
Sajnos csak most tudtam képet készíteni róla, nem sütött eddig a napocska, műfénynél meg nagyon nem adta vissza a kép az eredeti színeit...


2009. január 16.

És a nyertes...

A fiúkkal először kisorsoltuk, ki húzhatja ki a nyertes nevét. Nagyon élvezték... Petike lett a szerencsés.

Íme képekben:

A cédulák


Petike már nézegeti...


Titok


Tádádám.... a titok kiderült. :)


Márti, gratulálok! Légyszi írd meg nekem a nevedet és a címedet az edelweisshu@gmail.com -ra. :)

2009. január 11.

11.000

A számláló szerint hamarosan eléri a blogom látogatása a bűvös 11.000-et. Ennek alkalmából felajánlom egyik olvasómnak, aki ennél a bejegyzésnél egy hozzászólást hagy - és a szerencse is kedvez Neki -, ezt a minap készült karkötőt, ami sokatoknak a legjobban tetszett a kollekcióból. A játék tartson mondjuk 2009. január 15-ig. Cserébe csak annyit kérek, hogy említsétek meg ezt a lehetőséget másoknak is. HAJRÁ!!! :)))


2009. január 10.

Rozetta

Tegnap hirtelen felindultságból fűztem meg ezt a medált, amely Tiszi kreativitását dícséri. Köszönöm hogy feltetted a blogodba a fűzésmintáját!



Óévből az újba...

Az úgy volt, hogy olyan sokat nézegettem a gyöngyös lányok blogjaiban a horgolt karkötőket, hogy teljesen beleszerettem. Fejembe vettem, nem lehet úgy vége 2008-nak, hogy ne tanuljam meg ezt a technikát (is). :)))
Szóval nekiestem és az év utolsó perceiben győzelmet is arattam a török horgolás technikája felett. A sima gyöngyhorgolás már átcsúszott idénre. Nagyon szeretem csinálni, mert iszonyú dekoratív és tudom hurcolászni is magammal.




Ajándékozósdi...


A minap rátaláltam Nina kezdeményezésére, ami bevallom nagyon tetszik. Ha van kedvetek, csatlakozzatok Ti is! :)
Igaz nem vagyok időmilliomos, de úgy gondoltam legalább újra varrócskázok valami szépséget. Már hiányzik ám, bár imádok fűzőcskézni is. Igaz most elkapott a horgolitisz is (azt is gyöngyökkel csinálom)... :)

2009. január 1.

BÚÉK 2009.



Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves látogatómnak!
Gyertek sokszor, remélem lesz mit mutatnom is. :))

Vendégkönyv / Guestbook

Garázdálkodjatok benne nyugodtan. Köszönöm a bejegyzéseket! :))